Blog

Naomi hoort nu bij het meubilair #3

Naomi is over de helft van haar stageperiode bij de Bommel Meubelen en heeft het onwijs naar haar zin. Ze maakt zich klaar voor haar tussentijdse gesprek, houdt zich dagelijks bezig met veel verschillende werkzaamheden én geniet ook nog van de vrije dagen die er in deze tijd van het jaar veelvuldig zijn. In deze nieuwe column lees je hoe ze dit allemaal aanpakt.

Door: Naomi Huisman

Lang weekend
Na een heerlijk lang paasweekend in Zuid-Limburg was het weer tijd om te gaan werken. Wel even wat anders dan de kabelbaan in Valkenburg of het mooie uitzicht bij de Encie Groeve in Maastricht, maar ook weer leuk om aan de slag te gaan. Zeker met al die vrije dagen in het voorjaar vliegt de tijd en zit ik alweer over de helft van mijn stageperiode. Ondanks dat het in het begin even wennen was om bijna fulltime mee te draaien in een team, is me dit echt enorm meegevallen. Door de afwisselende projecten en de leuke sfeer op het kantoor vliegen de dagen echt voorbij.

Geen één dag is hetzelfde
Standaard dagen zijn er bijna niet. De ene dag ben ik bezig met het schrijven van blogs en de andere dag maak ik content voor de socials of ben ik bezig met de nieuwe website. Door de vele werkzaamheden, komen er veel nieuwe uitdagingen op mijn pad. De afgelopen maand stond (zoals ik in mijn vorige blog al schreef) veel in het teken van de grote winactie. Ik heb naast de winactie zelf ook een opzet gemaakt voor al het promotiemateriaal. Een onderdeel hiervan is het maken van een promotievideo. Iets wat ik nog nooit gedaan heb, maar wat ik wel super leuk en spannend vond. Ik heb een script verzonnen en samen met mijn stagebegeleider alle shots opgenomen en de video in elkaar gezet. Nu alleen nog wachten tot de website live gaat en het eindresultaat online komt!

Doen wat ik leuk vind
Zoals jullie kunnen lezen is schrijven echt een groot onderdeel van mijn stage. Maar, dit is niet het enige waar ik me mee bezighoud. Ik vind het namelijk ook heel leuk om met visuele communicatie aan de slag te gaan en werk daarom graag met programma’s als InDesign. Naast de content-uitwerkingen die ik maak voor de Bommel, heb ik ook een bedrijfsposter gemaakt voor de tweedejaars van onze opleiding. Een infographic met informatie over het bedrijf en over mijn werkzaamheden. Toen ik vorig jaar zelf voor deze keuze stond vond ik het heel fijn om een beeld te krijgen van verschillende bedrijven en werkzaamheden, dus ik hoop dat mijn poster anderen ook gaat helpen!

Tussentijds gesprek
En toen was het ineens alweer tijd voor het tussentijdse gesprek en de beoordeling van mijn stagebegeleider. Best een spannend moment, maar vol vertrouwen bereidde ik me voor op dat gesprek. Mijn begeleider vanuit school kwam langs op het hoofdkantoor in Dordrecht en samen met haar en mijn stagebegeleider heb ik een heel leuk gesprek gehad! Voldaan en tevreden, maar altijd ruimte voor verbetering. Vol goede moed (en nieuwe leerdoelen) ga ik het tweede deel van mijn stageperiode tegemoet!

Reacties

Leuk om je te volgen Naomi. Volgens mij een heerlijke plek!

2 jaar geleden geplaatst

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.