Blog

Communicatie Agenda

What’s goin’ on?! Een heleboel, is het antwoord. De stad Rotterdam viert dit jaar de stad en daaromtrent is er een hoop te doen. Vinden we leuk! Ook binnen de muren van de school kun je de komende weken je lol op. Heel graag tippen we jou op onze favoriete (communicatiegerelateerde) activiteiten in Rotterdam.

ZigZagCity | Architectuurfestival | 16 tot en met 26 juni | Hoogkwartier
De maand juni staat volledig in het teken van architectuur. Dit toffe festival laat je het Hoogkwartier op een heel andere manier beleven. Hoe tof! Meld je bij het Reisbureau ZigZagTravel in Het Industriegebouw en maak een architectonische tour door de stad.

Dag van de Architectuur | zaterdag 18 juni | Rotterdam
Charisa Lalmohamed schreef er al een stuk over: de Dag van de Architectuur. Op dit gebied heeft Rotterdam enorm veel te bieden, maar ken jij het verhaal achter alle mooie gebouwen?

Dragon’s Den | 7 juli | Hogeschool Rotterdam locatie Wijnhaven
Dit jaar organiseert CMI op donderdag 7 juli Dragons’ Den als afsluiting van het jaar. Alle studenten zijn uitgenodigd om hun beste project of idee tegenover ondernemers en strategen te pitchen Studenten kunnen zich tot en met dinsdag 28 juni aanmelden via www.aanmelder.nl/dragonsden2016. De Dragons’ Den is een samenstelling van vier ondernemers en strategen uit branches gelieerd aan de opleidingen binnen CMI. De student met de meeste Dragons’ Amulets wint de Dragons’ Den Award 2016 voor het meest veelbelovende idee én hij / zij gaat naar huis met een bedrag van € 250.

Reacties

[…] is inmiddels een paar weken geleden dat het Contentcafé plaatsvond en tweedejaarsstudenten samen met andere storytellers een bijzonder verhaal deelden op […]

7 jaar geleden geplaatst

[…] hebben allemaal iets met communicatie en/of met Rotterdam te maken. Eén van die evenementen is de ‘Rotterdam viert de stad! Collegetour’. In een serie van zes vraaggesprekken – onder leiding van Ernest van der Kwast – […]

8 jaar geleden geplaatst

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.