Blog

Binnenkijken bij – Casper Hofland in Madrid

Al ruim twee maanden verblijft een aantal studenten in een warm of koud buitenland, voor stage of studie. Bijna drie maanden geleden vertelde Casper Hofland ons nog wat hij in zijn koffer stopte (de kookboeken van z’n moeder, remember?!). Nu geeft hij ons een kijkje in zijn studentenkamer in Madrid. 

“Een aantal waterflessen op de grond, kleren die te drogen hangen aan het raam en meubilair dat gekocht is bij de Ikea; alle vereisten voor een typische Spaanse studentenkamer zijn aanwezig. Mist er nog de rommel die je normaal in een studentenkamer aantreft? Nee hoor, dat heb ik speciaal voor de foto ergens anders neergegooid!”

Meegenieten van geluiden op de binnenplaats
“Hierboven is het adembenemende uitzicht vanuit mijn raam te bewonderen. Mooi hè? Daarnaast kan ik van allerlei geluiden meegenieten. Van blaffende honden tot de wc’s die doorgetrokken worden. Helaas is ook dit een kenmerk van het leven op kamers in Spanje..”

Kaart als aandenken
Na mijn aankomst in het appartement opende ik mijn koffer. Hierin trof ik een envelop aan met bovenstaande kaart, waarin lieve berichten staan van familie. Blijkbaar had mijn tante deze er stiekem ingestopt voor mijn vertrek. Hoe leuk! Inmiddels staat deze kaart alweer twee maanden in mijn kamer als aandenken aan thuis.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.