Blog

De Koffer van – Nadine

Je koffer pakken voor een half jaar studeren of stage lopen in het buitenland: een behoorlijke uitdaging! En dan moet het internationale avontuur nog gaan beginnen.. Wat laat je thuis en wat is écht onmisbaar? In deze rubriek vragen we communicatiestudenten wat zij in hun koffer stoppen. In deze editie vertelt Nadine van Veen wat zij in haar koffer stopt naar.. Londen!

Er gaan genoeg dingen in mijn koffer. Denk aan kleren, wel zo handig, mijn laptop, polaroidcamera en een collectie schoenen. Toch zitten er ook een paar unieke dingen in mijn koffer die ik écht niet kan thuislaten. Ook al hadden mijn huisgenoten dat misschien liever wel gehad. Ik voetbal nu ongeveer dertien jaar en heb nog nooit langer dan een paar weken niet gevoetbald. Nu ik een half jaar ga studeren in het buitenland was de angst er al dat ik een lange tijd geen bal zal aanraken. Maar THANK GOD is Engeland een echt voetballand dus de voetbalschoenen, scheenbeschermers en de voetbaltenues mogen mee in mijn koffer!

A la Jason Statham
Mijn doel is om in de selectie van Arsenal of Chelsea te komen en misschien wel een zakcentje te verdienen 😉 Nee, dat is grootspraak. Ik ben al blij als ik lekker kan ballen bij een leuke club en op die manier fit blijf! Verder hoop ik vloeiend Engels te gaan spreken, het liefst een beetje met een Brits accent à la Jason Statham. Ten slotte verwacht ik leuke mensen te ontmoeten en genoeg ervaringen op te doen. Isabella en ik kijken nu al uit naar de Londen Eye met oud en nieuw!

Reacties

Lieve Nadien, maak er een mooie tijd van.. Dat zal vast wel lukken.. Misschien kom ik nog wel op bezoek om gezellig te shoppen en naar een ⚽wedstrijd te kijken. Have fun Dien ? Liefs uit limboland ?

7 jaar geleden geplaatst

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.