Blog

Compliment aan Leonie Gussekloo

Goed gedaan! Leuke schoenen! Mooi schot! Een compliment krijgen maakt je dag. Wat blijkt, van complimenten uitdelen word je óók een blijer mens. Omdat enthousiasme hoogtij viert op dit platform nodigen we je uit het compliment dat je aan iemand wilt geven naar ons te sturen (info@smartconnecting.nl). Voor een persoon die naar jouw idee een veer in z’n achterste verdient. Wij schrijven de kaart en doen ‘m op de post. Lekker old school, maar oh zo leuk. Afzender? Onbekend.

Je moet het maar durven, helemaal in je eentje op avontuur in het buitenland. Docente Leonie Gussekloo is iemand die dat doet. Ze gaat op reis naar Australië en gaat het avontuur aan. Dat is hartstikke stoer en verdient dan ook een dik compliment. Daarnaast is zij ook nog eens heel goed bezig met haar passie voor coaching en staat ze altijd voor elke student klaar. Het compliment is dus voor meerdere redenen compleet terecht!

Veel plezier en veel succes met de reis!

Reacties

Tijdens het inpakken van mijn backpack, bedenk ik me dat er nog een powerbank onderweg is met de post. Zou die al in de brievenbus zitten? Nee, maar wel een envelop met een kaart erin van de Hogeschool. Wow! Wat een gave kaart. Die glimlach zit voor de rest van de dag op mijn gezicht geplakt. Dankbaar voor deze mooie complimenten! Wat is het fijn om zo in het zonnetje gezet te worden. En nu ga ik mezelf in het zonnetje zetten aan de andere kant van de aardbol. Om half april weer met bergen energie mijn avontuur bij de opleiding Communicatie te vervolgen. Want wat heb ik het naar mijn zin tussen al die leuke inspirerende creatieve jonge honden. Bedankt en tot snel! Leonie

7 jaar geleden geplaatst

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.