Blog

Student +… Evie van Vliet

Na haar deelname aan Temptation Island is de Rotterdamse Evie van Vliet niet meer te stoppen. Met haar eigen online fashion store Sisterhoods, een lopend contract bij Managemento en de ambitie om Communicatie te studeren aan onze eigen hogeschool, staat de titel van ‘powervrouw’ Evie op het lijf geschreven. In de nieuwste ‘Student + …’ gaan wij met Evie in gesprek over haar deelname aan het spraakmakende reality-programma en hoe de opleiding Communicatie haar leven na het bijzondere Love or Leave seizoen heeft veranderd.

Door: Lindsey Zimmerman

Deelname Temptation Island
In 2021 deed Evie mee als verleidster aan Temptation Island. Geheel op zijn plek is deze benaming echter niet, omdat verleidsters in de love or leave editie van het programma niet uit zijn op lust, maar op zoek zijn naar de ware liefde. Evie werd via Instagram benaderd met de vraag om mee te doen aan de bekende videolandserie. “Ik heb getwijfeld of ik in zou gaan op het aanbod, maar omdat het seizoen love or leave een totaal ander concept is dan het origineel, heb ik besloten het avontuur gewoon aan te gaan en tijdens de opnames dicht bij mezelf te blijven.”

Maar hoe ‘real’ zijn dergelijke reality shows nu eigenlijk écht? “Tuurlijk moet je wel eens wat dingen opnieuw in de camera zeggen, maar we zijn geen acteurs. Alles wat je ziet is daadwerkelijk gebeurd.”

“Je leeft in een bubbel en hebt enkel elkaar, dat bouwt een enorm hechte band op.”

In elk seizoen van Temptation is er wel een deelnemer die hét gesprek van de dag is. In Evie’s seizoen was dit Sonny Lorenzo, die met zijn vriendin Jaydi Dubois de uitdaging van de verleiding aanging. Kort na de uitzending lekt Sonny een DM met de toen nog single Evie, waarin zij hem vraagt een ‘stunt’ uit te halen. De waarheid achter dit gewaagde berichtje? “Er was een sapje te veel gedronken, als meiden onder elkaar zaten we wat te grappen. Dat was achteraf even op de blaren zitten.”

Inmiddels is Evie gelukkig met Temptation Single ‘kleine’ Mike, een bijnaam die na het programma bleef hangen. Of ze ooit haar relatie met Mike of het spel zou zetten door mee te doen aan het programma? “Zeg nooit nooit!”

Influencer
Inmiddels timmert Evie hard aan de weg als influencer en staat ze ingeschreven bij Managamento. “Managemento regelt samenwerkingen voor mij met diverse bedrijven. Ik ben bij elke opdracht die ik kreeg dicht bij mezelf gebleven. Natuurlijk ben ik out of the box gaan denken, maar ik vind het enorm belangrijk om achter je eigen standpunten te blijven staan. Dat heeft de opleiding Communicatie mij wel echt laten inzien. Zowel in mijn studie als in mijn privéleven.”

“Ik wil succesvol zijn in zowel mijn zakelijke als in mijn privéleven.”

In het eerste studiejaar leren studenten over hun persoonlijke identiteit. Evie omschrijft zichzelf als een vriendelijke en spontane meid die met haar positieve mindset graag anderen helpt.

Sisterhoods
Inmiddels runt Evie samen met haar zusje Sanna de succesvolle online fashion store Sisterhoods. De webshop is ontstaan uit de ambitie van de zusjes om iets voor zichzelf op te starten. Ze vonden elkaar in hun liefde voor mode. Sanna gaat over de bestellingen, Evie beheert de website en de socials.

“Afgelopen jaar heb ik via de opleiding een workshop gevolgd over het vormgeven van een website. Dit heeft onze website erg goed gedaan. Bovendien heb ik over de ins en outs van algoritmes geleerd. Ik weet precies wat en wanneer ik moet plaatsen om het meeste bereik te behalen.”

Benieuwd naar de online business? Volg Sisterhoods op Instagram! Benieuwd naar wat Evie bezighoudt? Volg haar op LinkedIn of Instagram!

Reacties

Wat een leuk verhaal zeg en vooral: wat je ook start aan initiatief "blijf vooral dicht bij je zelf"zo werd er o.m.geschreven.

2 jaar geleden geplaatst

Wat een leuk artikel! You go Evie! (En Lindsey natuurlijk ook!)

2 jaar geleden geplaatst

Zo leuk hoe Evie vertelt! En wat heb je er een mooi verhaal van gemaakt Lindsey! :)

2 jaar geleden geplaatst

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.