Blog

SMART Playlist – Seizoen 2, aflevering 3

Joshua van Meuwen is naast communicatiestudent ook radio-dj, en dus is hij ook graag bezig met muziek. Van pop tot dance en van alternative tot hiphop: zijn muzieksmaak is ontzettend breed. Maar hoe zit het met de andere studenten in zijn omgeving? Voor de SMART Playlist gaat hij kriskras door de opleiding Communicatie om op zoek te gaan naar de echte muziekfreaks, om vervolgens hun favoriete liedjes in een speciale playlist te stoppen.

Deze aflevering praat Joshua met iemand die echt van alle markten thuis is. Ze zingt graag, doet aan hardlopen én volgt ook nog een minor waarin content maken centraal staat. En dat terwijl ze dat eigenlijk eerst niet leuk vond… Hoe dat zit? Check de podcast hieronder!

 

Ben jij nou ook benieuwd naar de SMART Playlist? Check de volledige lijst dan hieronder en abonneer meteen! En als jij nou ook iets toe wil voegen, mail dan naar 0966543@hr.nl met als onderwerp ‘SMART Playlist’!

(oh, en als je naar de playlist wil luisteren, klik dan even hier!)

Reacties

Heel leuk weer Joshua! En Sofie, jouw enthousiasme is zó aanstekelijk, ik zit het hele gesprek met een lach op mijn gezicht, heerlijk!

2 jaar geleden geplaatst

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.