Blog

Naomi hoort nu bij het meubilair #5

Dat was hem dan. Naomi haar stageperiode bij de Bommel meubelen zit erop. Hoewel de tijd echt voorbij is gevlogen kan ze wel stellen dat ze enorm veel heeft geleerd het afgelopen half jaar en dat ze trots mag zijn op zichzelf. In deze laatste column lees je alles over de afronding van deze leerzame periode!

Door: Naomi Huisman

Voor de laatste keer naar de Bommel
Donderdag 16 juni, mijn laatste stagedag bij de Bommel Meubelen is aangebroken. Met een gek gevoel stap ik in mijn Twingo’tje en rijd ik zo’n kwartiertje later het vrij lege terrein van de Bommel op. Normaal gesproken is het al best druk als ik aankom, maar wegens vakanties en andere werkzaamheden was het (precies deze dag) heel rustig. Voor de laatste keer loop ik naar boven en installeer ik mijn werkplek. Het installeren was inmiddels automatisme geworden en het voelt vreemd dat ik dit de komende weken niet meer hoef te doen. Het is raar om na zo’n lange tijd ‘afscheid’ te moeten nemen van collega’s (die er dus vandaag niet zijn), waarmee ik het afgelopen halfjaar veel heb samengewerkt. Maar het is wat het is. Aan alles komt een einde en stiekem kijk ik ook wel een beetje uit naar een lange zomervakantie!

Een vreemde dag
Normaal gesproken lunchen we rond half 1 gezellig met elkaar, maar ook dat was vandaag anders. Meermaals per week word je op de marketingafdeling namelijk overrompeld door de geur van verschillende smaken noodles, maar vandaag maakten de noodles plaats voor ‘gewoon’ brood. Het was een vreemde dag, alsof het zo had moeten zijn. De dag duurde voor mijn gevoel ook een stuk langer. Het schrijven van een blog of het maken van content voor Pinterest was ineens een stuk lastiger, omdat ik met mijn gedachten heel ergens anders zat. Gelukkig heb ik met mijn stagebegeleider afgesproken vrijdag 8 juli nog een keer langs te komen om echt ‘afscheid’ te nemen. Die vrijdag zijn de meeste collega’s op kantoor én op vrijdag is het ook nog eens snackdag. Genoeg reden dus om nog een keertje langs te gaan!

Voor alles is een tijd
Al schrijvende voelt het toch best gek om na zoveel maanden opeens afscheid te moeten nemen van een inmiddels toch wel vertrouwde plek. Maar, zoals ik eerder ook zei: aan alles komt een einde. Ik heb onwijs veel geleerd en ik ben trots op hoe ik alles heb aangepakt. Als je mij vijf jaar geleden (toen nog student aan de opleiding Onderwijsassistent) zou vragen waar ik op dit moment zou staan, had ik nooit maar dan ook nooit gedacht dat ik als stagiaire marketing- en communicatie onderdeel zou zijn van het marketingteam van één van de grootste meubelketens van het land!  Ik ben heel blij met deze ommekeer en de eindbeoordeling vanuit de praktijk op het werk dat ik heb verricht, is een hele mooie beloning en afsluiting!

Ik wil de Bommel Meubelen bedanken voor deze ervaring, de fijne en leerzame tijd en de gezelligheid op kantoor! Dit hoofdstuk sluit ik af, maar na de zomervakantie begin ik aan een nieuwe uitdaging. Dan start ik namelijk met de minor i love brands en ga ik op zoek naar een afstudeerplek! Spannend, maar ik heb er zin in en ik ben benieuwd wat de toekomst mij gaat brengen!

Nu eerst tijd voor een lange zomervakantie!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.