Blog

Insta Art – @marcvanderstelt

IN DEZE RUBRIEK GAAN WE OPZOEK NAAR INSPIRERENDE ROTTERDAMSE FOTO’S VAN EEN BEKEND OF ONBEKEND INSTAGRAM KANAAL. BEELDEN DIE VERBINDEN EN DIE HET MEER DAN WAARD ZIJN OM EENS EXTRA IN HET ZONNETJE GEZET TE WORDEN. DEZE KEER KIJKEN WE NAAR DE BIJZONDERE STADSFOTOGRAFIE VAN PROFESSIONEEL FOTOGRAAF MARC VAN DER STELT.

@marcvanderstelt is een professioneel fotograaf bij MS Fotografie en gebruikt zijn Instagramaccount als portfolio. De keuzes van de foto’s zijn altijd bewust gemaakt. Marc geeft aan regelmatig met storyboards te werken waarbij hij wacht op het juiste moment en de juiste weersverwachting.

Nog een bewuste keuze: 2018 was het jaar waarin Marc bewust afscheid nam van andere vormen van fotografie om zich 100% op stadsfotografie te kunnen richten.

“Via mijn account laat ik de stad zien op een manier zoals je die niet vaak ziet. Alle beelden zijn altijd net even iets anders en door te fotograferen in de avond/nacht wil ik laten zien dat de stad in op dat moment niet grauw en duister is, maar juist enorm kleurrijk”.

Tot slot geeft de fotograaf aan de nachtfoto’s waarbij er een combinatie van oude en nieuwe architectuur te zien is het mooist te vinden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.