Blog

Gluren bij de buren

Verder kijken dan je neus lang is. Niet verkeerd toch? Vandaar dat we die neus ook eens in andermans zaken steken. Communicatie is belangrijk, maar binnen CMI is er natuurlijk nog veel meer te beleven. En daar hebben we binnen onze opleiding niet altijd weet van. Zo duiken we deze keer eens in de minor Game Design en Development. Omdat ze daar hele toffe dingen doen.

De Minor Game Design and Development maakt deelt uit van de opleiding Creative Media and Game Technologies. Niet heel vreemd natuurlijk, ze maken hier games. Voor het echie. De studenten gaan er dus ook de markt mee op. Zo zijn de resultaten van de eerste opdracht terug te vinden in de Google Play Store. We spraken Rob Zoeteweij. Hij tipte er drie. Met een korte omschrijving.

  1. Colour Run: eenvoudige game met maar één doel, andere kleuren dan die van jezelf vermijden. Volgens Rob heel erg verslavend.
  2. Skål: een visueel zeer aantrekkelijk spel over bierbrouwers die hun eigen bier bezorgen. Let op, zelfs de soundtrack is een eigen productie.
  3. Fetch ‘n Catch: een spel over een hond en een frisbee. Ietwat afwijkend maar daardoor wel superopvallend volgens Rob.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.