Blog

Eliz in Instanbul #4

Eliz Ersoy studeert af in Instanbul. En dat heeft heel wat voeten in de aarde. In de eerste twee vlogs ging het vooral over haar ‘inburgering’. Nu stappen we over naar het meer inhoudelijke. Wat zijn de werkzaamheden van Eliz nu op het Nederlandse consulaat? Want daar hebben we het nog niet over gehad!

Door: Eliz Ersoy

In mijn vorige vlogs liet ik zien hoe leuk ik het heb in Istanbul! Maar wat doe ik hier precies? In deze vlog geef ik je een indruk van hoe het is om bij het NL Consulaat-Generaal in Istanbul stage te lopen. Zo heb ik geholpen bij een evenement van het consulaat voor de Nationale Kinderdag in Turkije en zie je in deze video bijvoorbeeld de wekelijkse communication meeting die ik verzorg. En ja, ook in Turkije hebben we tijdens Koningsdag groots uitgepakt! Aan het eind van de video nog een tof optreden van Ipek Sur-Van Dijk, zelf ook werkzaam bij het consulaat.

https://www.youtube.com/watch?v=8fhcq0WlA3Q&feature=youtu.be

 

In haar volgende vlog gaat Eliz in op het afstuderen. Heb je vragen, laat het ons (of haar) weten!  Stuur je vraag even door naar info@smartconnecting.nl. Of laat onder deze post een reactie achter

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.