Blog

De Koffer van.. Eliz

Je koffer pakken voor een half jaar studeren of stage lopen in het buitenland: een behoorlijke uitdaging! En dan moet het internationale avontuur nog gaan beginnen.. Wat laat je thuis en wat is écht onmisbaar? In deze rubriek vragen we communicatiestudenten wat zij in hun koffer stoppen. In deze editie vertelt Eliz Ersoy wat zij meeneemt naar.. Barcelona! 

Al een tijdje ben ik bezig met het vinden van de juiste koffer. Over iets meer dan drie maanden is het namelijk zover: vijf maanden lang ga ik het verbluffende Barcelona ontdekken. Genoeg tijd om alle musea, restaurants, clubs en hotspots te beleven als een echte local. Natuurlijk ook om de Spaanse taal enigszins onder de knie te krijgen, aangezien ik nu niet verder kom dan ‘hola’ en ‘gracias’.

5 maanden, 1 koffer
Maar hoe prop ik vijf maanden in een koffer van maximaal 25 kilo? Ik heb dus al heel wat webshops afgestruind om de grootste koffer te vinden. Tot ik besefte dat ik eigenlijk alleen mijn basics nodig heb: een paar leuke kleren, goede boeken en natuurlijk foto’s waarmee ik mijn familie en vrienden toch bij me heb tijdens dit grote avontuur.

Skypen & vloggen
Bij het inpakken van mijn koffer komt het avontuur ook steeds dichterbij. Hoewel ik er enorm naar uitkijk om vijf maanden in deze geweldige stad te wonen, weet ik dat ik vooral mijn tweelingzus (oké en mijn mama) het meest zal gaan missen. Dat wordt heel veel skypen! Ik neem dus uiteraard mijn laptop mee en ik neem wellicht nog een vlogcamera om alles op te nemen en samen terug te kijken naar alles wat ik ga ontdekken in Spanje. Ik hoop in februari terug te komen met een koffer vol nieuwe ontmoetingen, ervaringen en leermomenten!

Credits uitgelicht beeld: Kim Stolk

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.