Blog

Compliment aan de Zeehavenpolitie

Goed gedaan! Wat zie je er mooi uit! Fantastisch wat je daar doet! Een compliment krijgen geeft een fijn gevoel. Daarbij, een compliment geven maakt je ook gelukkig! Op dit platform is enthousiasme key, dus heb je een compliment voor iemand, stuur het naar ons door (info@smartconnecting.nl). Wij zorgen ervoor dat deze persoon een echt, ouderwets kaartje krijgt. Super leuk.

Dirk-Jan Grootenboer, Social Media Specialist Zeehavenpolitie Rotterdam, trok de kar. Of het niet leuk zou zijn wanneer een aantal tweedejaarsstudenten Communicatie een keer mee zou lopen met de Zeehavenpolitie? Het doel: het verzamelen van unieke politieverhalen waarbinnen de speurhonden Nolan en Gigi centraal zouden staan. En – ook niet onbelangrijk – de studenten een uniek inkijkje geven in het werk van de Zeehavenpolitie.

Dat grepen we natuurlijk met beide handen aan. Best spannend overigens. De context van de opdracht was namelijk best bijzonder. Zo heeft de Zeehavenpolitie de taak om migranten op te sporen die zich verstoppen in voertuigen of trailers van vrachtwagens om zo ongezien de oversteek naar Engeland te maken. Het is een politiek gevoelig onderwerp waar de politie niet vaak over bericht.

De inzet van Dirk-Jan was opmerkelijk. Hij regelde alles, zorgde voor de veiligheid van de studenten maar liet hen vooral open en eerlijk kennismaken met de dagelijkse praktijk van de Zeehavenpolitie.  Zonder toeters en bellen. Gewoon zoals het is. En dat maakte indruk. Vandaar voor Dirk-Jan en zijn team, deze dikke vette pluim!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.