Blog

Klik door – Wij als contributors

In een snel veranderende wereld waarin we omringd worden door informatie, nemen we veel kennis tot ons en delen we deze met anderen. Echter is het delen en ontvangen van deze info niet meer genoeg; we willen bijdragen aan een groter geheel. In ‘Klik door’ wordt in maximaal 100 woorden een trend of innovatie omschreven die van betekenis is binnen het communicatievakgebied. Misschien geeft deze trend je inspiratie om je eigen ideeën en gedachtes de wereld in te sturen. Meer weten over deze trend? Klik dan door via de link onderaan dit artikel.

Door: Lila Steijger 

Je eigen Cruesli creëren en inzenden? Misschien ligt je idee binnenkort wel in de rekken van de supermarkt! Tegenwoordig zijn we allemaal contributors: we willen niet alleen informatie ontvangen over een product of dienst, maar er ook zelf onderdeel van uitmaken. Daarom zijn klanten tegenwoordig niet alleen ontvangers, maar ook zenders van informatie en ideeën. Binnen de major communicatie spreken we over de ervaring van de klant. Door een interactieve bijdrage, kan je als klant iets moois bieden voor een organisatie. Zo kan deze organisatie jou als klant tegelijk beter bedienen. Zou jij je meer gehoord voelen als je zelf kan bijdragen aan innovaties?  

Meer weten over de trend ‘Wij als contributors’? Klik dan hier door!

Heb jij een interessante innovatie waar je blij van wordt en vind je het tof je visie daarover te delen? Schroom dan niet en mail naar 1012165@hr.nl of naar info@smartconnecting.nl 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.