Blog

360-views in 99 woorden

99 woorden. Yep, dat is slechts een alinea. In deze rubriek dagen wij communicatieprofessionals uit om in exact 99 woorden de kern van een (technologische) innovatie toe te lichten. Het liefst met een eigen visie erbij. De kracht zit ‘m immers in de eenvoud. 

Manon de Vries is alumnus opleiding Communicatie, in 2006 gestart met een communicatiebureau voor beeld en geluid. Uitgegroeid tot videomarketeer met een ongelooflijk oog voor detail @ Snip Snap on Social.

Oculus Rift, Samsung Gear VR of een cardboard: iedereen heeft er inmiddels wel een thuis liggen of minstens één keer een op zijn of haar hoofd gehad. Na een tijd van grote, dure en vooral ingewikkelde producties is 360-video nu klaar voor de massa! De Ricoh Theta S is een betaalbare 360-videocamera, maar als je een betere beeldkwaliteit én meer opties zoekt, dan is de Kodak PixPro SP360 4K een aanrader! Wil je je vrienden meenemen op wereldreis? Of een nieuwe medewerker nog vóór de eerste werkdag een rondleiding geven door het gebouw? Filmen, stitchen, uploaden en kijken maar!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.