Blog

Uitgelicht – Introductieweek

De eerste week zit erop, de introductieweek is voorbij. Wat een te gekke week was dit. Na maanden van voorbereiden en hard werken was het dan eindelijk zo ver. Voor een aantal mensen was het even wennen om weer met zoveel man op één locatie te zijn, voor de ander voelde het alsof het nooit anders geweest is. Met als thema Comm uit je bubbel, werden de studenten letterlijk uit hun vertrouwde bubbel getrokken en in het diepe gegooid tijdens de introductieweek.

Door: Femme van der Kolk

Dag 1: Into the Woods
We gingen van start op het scoutcentrum in Capelle, waar de studenten ingedeeld werden bij een van de routes. De routes kregen beide een eigen naam, volledig in thema. Je werd ingedeeld bij de Camping Crazy óf de Mississippi Madness . Bij de eerste route gingen de studenten het bos in om te lasergamen, spelletjes doen bij een kampvuur met marshmallows en het spel Crossing Borders. De tweede route was een actievere route waarbij studenten de strijd met elkaar aangingen op de stormbaan, de boot instapten voor de Wet&Wild wedstrijd en afsloten met Crossing Borders. Naast de verzwikte enkels, natte sokken en blaren, zagen we vooral veel lachende gezichten. We sloten de dag af met een swingende silent disco.

Dag 2: Safe Harbour
Na alle sociale prikkels van de eerste dag, gingen we op dag twee verder op onze vertrouwde Wijnhaven. Even schakelen toen we hoorden dat de 107 dicht was, maar ook deze dag verliep voorspoedig. Mirjam en Bianca trapten samen af in de collegezaal op de vijfde verdieping om iedereen welkom te heten op onze prachtige locatie. Na de docentenparade, vertrokken de docenten richting de lokalen samen met hun groep. De studenten gingen druk aan de slag met het verkennen van de omgeving en kwamen terug met leuke TikTok video’s, collages en presentaties om (fictief) nieuwe studenten te werven voor de opleiding communicatie. De creativiteit straalde ervan af, wauw!

Dag 3: Urban Jungle
De laatste dag was georganiseerd door studievereniging Wijsz. Rotterdam verkennen met het crazy88 spel was de activiteit van de dag. Bij dit spel kregen de studenten 88 gekke opdrachten waarmee punten te verdienen waren om uiteindelijk gekroond te worden als winnaars. Na afloop kon er nog een heerlijke hotdog gescoord worden bij BAEK en hiermee was de introductie ten einde. De winnaars van de crazy88? Dat waren de Kloothommels. Deze groep is enorm fanatiek geweest en heeft maar liefst 790 (!) punten gescoord.

Studenten én docenten blikken terug op drie leuke dagen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.