Blog

Naomi hoort nu bij het meubilair #1

Eva is inmiddels weer terug in de schoolbanken. Nu is het Naomi die een nieuw avontuur begint en op meeloopstage gaat bij De Bommel Meubelen. Na de intensieve minor Creative Business is dit wel even wennen. Van urenlang op Teams naar vier dagen per week achter het bureau op een levendig kantoor. In deze kersverse column neemt Naomi je mee op haar eerste stagedag.

Afgelopen week startte er voor mij een nieuw avontuur, want zo kan ik het wel noemen. De komende vijf maanden ga ik namelijk stage lopen op de marketingafdeling bij de Bommel Meubelen, de snelst groeiende organisatie in meubelland van dit moment. Een eer om hier onderdeel van het marketingteam te mogen zijn, als je het mij vraagt!  

Kom ik wel op tijd?!
Best wel zenuwachtig stapte ik op 1 februari in mijn Twingo’tje richting mijn nieuwe werkplek aan de Dordtse Kil. Nog geen twee minuten na mijn vertrek zat ik al achter een tractor (want ja, dat heb je nu eenmaal als je in de Hoeksche Waard woont). Hoewel de rit normaal gesproken tien minuten duurt, duurde het die dag voor mijn gevoel drie keer zo lang. Er ging van alles door mijn hoofd. Kom ik wel op tijd? Ga ik het wel naar mijn zin hebben? Is het wat ik ervan verwacht? Ben ik ook de stagiaire die zij verwachten en waar ze op hopen?
 

Het zijn de kleine dingen die het doen
Eenmaal aangekomen werd ik bij binnenkomst heel fijn ontvangen. Op mijn bureau lag een heerlijke reep chocolade, een handgeschreven kaartje en het nieuwste magazine van de Bommel. Het zijn de kleine dingen die het hem doen, maar dit maakte het voor mij allemaal net even wat relaxter. Alle informatie en nieuwe indrukken vond ik tot nu toe namelijk best wel overweldigend. Het eerste half uur uitgebreid bladeren door het magazine met een grote kop thee ernaast was precies wat ik op dat moment nodig had. Even tot rust komen. 
 

Aan de bak!
In de loop van de dag voelde ik mij steeds meer op mijn gemak. Leuke collega’s, een gezellige sfeer en een gevoel dat de komende vijf maanden heel leerzaam gaan worden. Ik ging met een voldaan gevoel naar huis en de dagen erna waren absoluut een stuk relaxter. Zo ben ik bezig geweest met het creëren van content en het schrijven van verschillende seo-teksten. Dit lijkt op het eerste gezicht niet heel moeilijk, maar bij het schrijven van een goede seo-tekst komt veel meer kijken dan je vooraf denkt! 
 

En.. weer thuis
Helaas verliep het einde van de week anders dan gepland en zit ik nu in quarantaine, omdat mijn broertje corona heeft. Ik heb nog niet eens een hele week op kantoor gewerkt en ik zit alweer thuis. Thuis achter mijn laptop die via teamviewer is verbonden met de iMac op kantoor. Ondanks dat ik er na een weekje thuiswerken steeds handiger in begin te worden, hoop ik volgende week weer gewoon naar kantoor te kunnen!  

Reacties

Dat gaat vast een mooie en inspirerende tijd worden Naomi!

2 jaar geleden geplaatst

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.