Blog

Doe jij ook mee met de communicatie kerstlipdub?

Wat leuk dat je misschien mee wil doen met onze Foute Glitter & Glamour Lipdub! Vergeet jij in de haast en drukte van alledag soms ook wel eens hoe gezellig het kan zijn om samen iets (nieuws) uit te proberen?

Daarom organiseren we de Foute Kerst Glitter & Glamour-Lipdub: een warme kerstgroet met een grote knipoog vanuit onze opleiding. En het leuke is: we doen dat last-minute en zo simpel mogelijk zodat zoveel mogelijk docenten en studenten van onze opleiding mee kunnen doen.

Wat is het idee?
In 1,5 uur samen met docenten en studenten een lipdub maken en opnemen. Daarna nog even gezellig wat eten en drinken in de omgeving van de Wijnhaven.

Wanneer doen we dat?
Op donderdag 12 december van 16.30-18.00 uur op de 3e verdieping van Wijnhaven 107.

Wat is het thema?
Een lekker foute Glitter & Glamour-Kerst. En daar past hét ultieme kerstnummer binnen dit thema bij, namelijk: ‘Christmas on the Dancefloor’ van Gerard Joling.

Neem dus je allerbeste outfit en accessoires mee!

Wie doet er mee?
Docenten en studenten van de Opleiding Communicatie, jeeeeeej!

Misschien denk je…’What the ….is een lipdub?’
Check dan even dit voorbeeld van de Ambulancedienst Uden: https://www.youtube.com/watch?v=owAMS8L-tio

Doe je mee?
Aanmelden is niet nodig! Zorg gewoon dat je 12 december om 16.30 uur op de 3e verdieping bent.

Hoe gaat het in zijn werk?
We hebben een route gepland en deze gekoppeld aan de coupletten en refreinen. Op de plattegronden staan nummers, die ook terug te vinden zijn in de songtekst. Zie afbeeldingen hieronder voor de route Begane Grond (nr 0 – 2) en voor de route 3e Verdieping (nr 3 – 11), klik hier voor de songtekst met nummering (nr. 0 – 11). Alvast even doornemen is handig : )

Op 12 december krijgt iedereen een nummer (dus stuk tekst + stukje looproute) + een suggestie van wat je kan doen (dit mag je uiteraard ook zelf bedenken).

Wat neem je mee?
Jouw Kerstige of Glitter & Glamour-achtige outfit en dito accessoires. Maar uiteraard zijn allerlei attributen welkom om de boel op te leuken! Een glitterige kerststal, een pluche rendier, een set aan discolampen of kerstlichtjes, hysterische glitter-zonnebrillen, kerstmutsen, Kerstsokken, foute Kersttruien, een lading kerstballen—you name it, you bring it!

Vragen?
Stuur ze hieronder in het reactieformulier

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.