Blog

Gezocht: contributors en redactieleden

Juli en augustus waren natuurlijk niet om door te komen… Maar nu is het zover: het nieuwe studiejaar start! Wordt dit jouw eerste jaar bij de opleiding Communicatie van de Hogeschool Rotterdam? Hartelijk welkom! Goeie keuze hoor! Lees snel door, want dit bericht is voor jou.

Je hebt smartconnecting.nl gevonden. Nu kan er niets meer misgaan! Dit is hét platform van onze opleiding. We bloggen, vloggen, leggen verbindingen tussen de collegezalen, de beroepspraktijk, professionals in en buiten school en iedereen met goede, vernieuwende ideeën. Houd deze plek dus in de gaten. En blijf op de hoogte.

Meedoen is winnen
Vraagje: doe je mee? Af en toe een stukje schrijven, foto’s schieten, een vlog maken over wat jou bezighoudt?* (*omcirkel wat bij jou past). Je bent welkom bij ons contributorsteam. Train je meteen superhandige skills en bouw je aan je portfolio en netwerk. Oh en niet geheel onbelangrijk.. je krijgt er vrije keuzepunten voor!

Daarnaast zijn we op zoek naar personen die zin hebben om de redactie te versterken als redactielid! In ruil van keuzepunten verwachten we het volgende van je:

Als redactielid:
+ bewaak je de contentplanning en zie je er op toe dat redacteuren en contributors de deadlines halen;
+ plan je de aangeleverde content van contributors in, volgens de contentplanning;
+ ben je verantwoordelijk voor de content op de beeldschermen op de Wijnhaven 107;
+ ondersteun je bij gastcolleges en evenementen die het platform organiseert;
+ treed je op als ambassadeur van het platform.

Daarnaast ben je:
+ een kei in Nederlands;
+ dol op schrijven;
+ creatief in het creëren van content;
+ goed in organiseren;
+ assertief;
+ enthousiast!

Loop jij warm voor bovenstaande werkzaamheden en herken je jezelf in de omschrijving? Schroom niet, klim in die pen en stuur je motivatie en CV naar Kim Stolk: stolk@hr.nl 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.