Blog

Edutopper #30 – HR Pride

Enthousiasme. Het vormt de basis van ons platform. In deze rubriek delen we de prestaties van studenten waar we blij van worden. Omdat het zo leuk is te laten zien waartoe onze studenten in staat zijn. En vandaag is dit extra leuk. Een edutopper op Coming Out Day. Hoe mooi is dat! 

Bestuursvoorzitter Ron Bormans heeft op dinsdag 3 september een heuse primeur voor de jonge verslaggevers van de minor Crossmediale Journalisitiek die op zijn ‘persconferentie’ zijn afgekomen. Hogeschool Rotterdam schrijft namelijk een ontwerpwedstrijd uit voor een nieuwe regenboogvlag van de hogeschool, die op Coming Out Day wordt gehesen. De minorstudenten kregen van HR Pride de opdracht content te maken om HR Pride, de ontwerpwedstrijd en de activiteiten rond Rotterdam Pride onder de aandacht te brengen. Anke de Kimpe maakte in dit kader dit treffende filmpje. Wat ons betreft een echte Edutopper

Inmiddels is op 27 september is het winnende ontwerp gekozen dat op 11 oktober – Coming Out Day -op de HR wordt gehesen. De minor Crossmeidal Journalistiek is en minor die door de opleiding Communicatie wordt aangeboden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.