Blog

Edutopper #18 – Zij lacht!

Enthousiasme. Het vormt de basis van ons platform. In deze rubriek delen we de prestaties van studenten waar we blij van worden. Omdat het zo leuk is te laten zien waartoe onze studenten in staat zijn. Dit keer alle aandacht voor het platform van Liza de Jonge! 

Door: Ank Jansen

Als je naar haar cijferlijst kijkt, dan zou een docent nog wel eens kunnen denken: dat is een student die er niet zoveel van bakt. Maar als je verder kijkt, dan zie je dat Liza de Jonge al een echte Smart Connector is! In minder dan een half jaar heeft zij een actieve community opgezet, met 8.000 – 10.000 views per maand! Online én offline, met inmiddels ook 2 boeken in eigen productie.

Liza: “Ik zocht naar een christelijk, Nederlands platform dat er niet zo suf en oubollig uitzag als de meeste christelijke initiatieven in Nederland. Zonder resultaat: ik vond niets dat bij mij paste. Omdat ik meer vrouwen in mijn omgeving sprak die zo’n platform misten, was ik ervan overtuigd dat Nederland zoiets nodig had. Ik besloot daarom dat ik het zelf maar moest starten, dus dat deed ik. Ik kocht een domeinnaam, bouwde zelf de website (wordpress nerdje hier) en verzamelde een team van vrouwen die het leuk vonden om voor ‘Zij Lacht’ te schrijven. In oktober ’16 kwamen we voor het eerst met alle schrijfsters bij elkaar. Na deze dag was het een kwestie van de website afmaken en een fanbasis leggen op social media. Dat ging goed! De lancering op 1 januari was dan ook direct een succes: we werden overladen door lieve berichtjes!”

Ben je benieuwd naar de community van Liza? Kijk op Zijlacht.nl. Ik wens Liza nog heel veel mooie verbindingen via haar platform! En natuurlijk succes om haar studie af te ronden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.