Blog

De Koffer van.. Mickey

Je koffer pakken voor een half jaar studeren of stage lopen in het buitenland: een behoorlijke uitdaging! En dan moet het internationale avontuur nog gaan beginnen.. Wat laat je thuis en wat is écht onmisbaar? In deze rubriek vragen we communicatiestudenten wat zij in hun koffer stoppen. In deze editie vertelt Mickey Oey over haar aanstaande reis naar Maleisië. 

veniceIk ben bijna jarig en toevallig weet ik al dat ik een backpack krijg als verjaardagscadeau. Deze ga ik zeker meenemen als handbagage. Normaal draag ik niet zulke sportieve tassen, maar ik ben erg enthousiast om met zo’n stoere, maar ook praktisch en functionele tas op reis te gaan. De backpack zal mijn Traveler’s Look nog extra bestempelen. Dat vind ik wel tof, want als ik dan een foto op Facebook of Instagram post, zullen mijn followers zich zeker afvragen wat voor avontuur ik aanga.

Culture shock? 
Voor mij is het studeren in een ander land ook eigenlijk een avontuur. Ik ga naar Maleisië om daar aan de Taylor’s University te studeren voor 5 maanden. Ik denk dat ik daar overweldigd ga worden met hoe mooi de omgeving is. Toen ik de foto’s van de campus zag vond ik het er al – voor onze begrippen – eruit zien als zo’n beeld van de toekomst van een hypermoderne stad. Ook verwacht ik veel nieuwe mensen te leren kennen uit een andere cultuur. Ik vind het leuk dat Maleisië een land is met een totaal andere cultuur dan die van ons want ik ben helemaal klaar voor de cultureshock die ik vast en zeker zal ondergaan.

rugzakkie mickey oey

Reacties

Veel plezier Mickey!

8 jaar geleden geplaatst

Heel veel plezier Mickey! Geniet van al het moois dat je gaat zien en beleven. Groeten, Ellen PS: je hebt Conversation Company gehaald;-)

8 jaar geleden geplaatst

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.