Blog

De Koffer van.. Kelly

Je koffer pakken voor een half jaar studeren of stage lopen in het buitenland: een behoorlijke uitdaging! En dan moet het internationale avontuur nog gaan beginnen.. Wat laat je thuis en wat is écht onmisbaar? In deze rubriek vragen we communicatiestudenten wat zij in hun koffer stoppen. In deze editie vertelt Kelly van den Berg wat ze meeneemt naar.. Valencia!

Oef, deze was moeilijk. Ik wilde eigenlijk mijn hond in de koffer stoppen, alleen paste ze er niet in. Daarnaast kon ze het niet echt waarderen dat ik überhaupt probeerde om haar in mijn koffer te stoppen. Ik heb dus gekozen voor mijn grote polaroid-collectie. Ik vind foto’s met herinneringen super belangrijk om bij me te hebben wanneer ik een lange tijd wegga.

Vijf jaar geleden ben ik al een keer drie maanden van huis weggeweest en vorig jaar heb ik een half jaar stage in het buitenland gelopen. Ik weet al dat ik veel waarde hecht om foto’s van mijn vrienden en familie aan de muren te hebben. Dit heb ik allemaal in Valencia gedaan. Voor mijn minor in het buitenland ga ik ook weer richting Spanje. Kun je raden welke stad? Misschien voel je hem al aankomen, maar ook deze keer ga ik inderdaad WEER naar Valencia. En dat niet alleen, ik ga hier ook afstuderen. Ik ben zo weg van deze stad dat ik niet meer weg wilde, stiekem vijf jaar geleden al. Toen dacht ik, als ik de kans krijg om hier een leven op te bouwen dan doe ik dat. Die droom lijkt langzaam uit te komen. Mijn verwachtingen van de minor zijn wel echt compleet anders dan toen ik stage ging lopen. Ik heb nu veel meer vrijheid en daarnaast krijg ik de mogelijkheid om veel mensen van mijn eigen leeftijd te leren kennen. De verwachtingen zijn hoog dus. Maar omdat ik de stad én mezelf goed ken, weet ik zeker dat deze mij niet teleur zullen stellen!

Bron beeld: TUI

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.