Blog

De Koffer van.. Karina

Je koffer pakken voor een half jaar studeren of stage lopen in het buitenland: een behoorlijke uitdaging! En dan moet het internationale avontuur nog gaan beginnen.. Wat laat je thuis en wat is écht onmisbaar? In deze rubriek vragen we communicatiestudenten wat zij in hun koffer stoppen. In deze editie vertelt Karina Boer over haar aanstaande reis naar Helsinki. 

Karina_FotoTerwijl ik dit schrijf, zit ik met een groot plaid over me heen. Ik heb het namelijk AL-TIJD koud. En toch ga ik voor minstens vier maanden naar het koude, maar prachtige Finland. En ja, ik heb er echt heel erg veel zin in.  Vanaf 15 augustus mag ik de hoofdstad van Finland, Helsinki, voor even mijn thuis noemen. Ik ga namelijk mijn minor volgen aan de Haaga-Helia University of Applied Sciences. Omdat mijn dikke truien, snowboots, winterjassen, sjaals en skisokken met geen mogelijkheid in één koffer passen, neem ik er gewoon lekker twee mee. Daarbij pak ik (hopelijk) nog een stukje Finse zomer mee, dus ook een deel van mijn zomergarderobe mag niet ontbreken.

De Klubi’s in met Kelly 
Naast dat ik er ontzettend naar uitkijk om nieuwe mensen te ontmoeten, naar een andere school te gaan en de Finse klubi’s onveilig te maken met klasgenootje Kelly, kan ik echt niet wachten om Finland (en de rest van Scandinavië) te ontdekken. Om deze reden mag mijn camera dan ook niet ontbreken in één van de twee koffers. Als ik zie welke fotowaardige plekken me allemaal staan te wachten, beginnen m’n handen al te jeuken. Ook herinneringen aan thuis, zoals leuke foto’s van vrienden en familie, neem ik mee op mijn grote avontuur. ZIN IN!

Koffer_Foto

Reacties

Trots op jou! Het zal voor jou en ook voor Kelly een onvergetelijke ervaring worden. Ga je wel missen?

8 jaar geleden geplaatst

Wel een paar foto's delen op de exchange students FB-pagina hoor!

8 jaar geleden geplaatst

Oh dat valt best mee wat je mee neemt, knap hoor wat je weer gaat ondernemen, weer een uitdaging! Het gaat je lukken daar! Xx

8 jaar geleden geplaatst

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.