Blog

De koffer van… Julia

Je koffer pakken voor een half jaar studeren in het buitenland: een behoorlijke uitdaging! Wat laat je thuis en wat is écht onmisbaar? In deze rubriek vragen we communicatiestudenten welke bagage ze meenemen als ze voor hun minor naar het buitenland vertrekken. In deze editie vertelt Julia Mastenbroek wat zij meeneemt naar: Spanje!

Hoi! Ik ben Julia en ik ga vanaf augustus 2018 voor een halfjaar in Sevilla studeren. Ik heb hier super veel zin in en ben er helemaal klaar voor! Voordat je naar het buitenland kunt, moet er veel gebeuren! Ik ga samen met een vriendin dit avontuur aan en heb alles samen met haar kunnen regelen, gelukkig. Je zult vast denken: maar wat moet ik dan allemaal regelen? Denk hierbij aan een eventuele beurs, ov-vergoeding, accommodatie, het kiezen van vakken op je toekomstige school, vliegtickets, etc. Er komen toch meer dingetjes bij kijken, dan je vooraf zult denken! Ik ga 27 augustus naar Sevilla toe en ben er denk ik klaar voor, al blijft wel de twijfel of ik écht niks ben vergeten.

Omdat ik pas 27 augustus naar Sevilla ga, heb ik mijn koffer(s) nog niet ingepakt. Ik ben wel van plan om 2 koffers mee te nemen, waarvan 1 goed gevuld is en de anders pas in Sevilla echt gevuld gaat worden met nieuwe kleding 😊. In mijn koffer mag mijn fototoestel zeker niet ontbreken! Ik wil veel momenten in Sevilla gaan vastleggen zodat ik deze herinneringen weer mee terug kan nemen naar Nederland!

Ik kijk er naar uit om dit avontuur aan te gaan met mijn vriendin en denk dat dit een top tijd gaat worden. Vliegticket, accommodatie en school is allemaal geregeld, dus: LET’S GO!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.