Blog

De Koffer van – Elias

Wat laat je thuis en wat is écht onmisbaar? In deze rubriek vragen we communicatiestudenten wat zij in hun koffer stoppen. In deze editie vertelt Elias Doelman wat hij meeneemt naar: Parijs!

Met deze rubriek werd ik wel aan het denken gezet: wat er absoluut niet in mijn koffer mag ontbreken? Mijn telefoon en laptop vanzelfsprekend, maar beide ga ik (lees moet ik) binnenkort vervangen, dus het is maar de vraag of de huidige varianten Parijs ooit zullen bereiken. Kleding neem ik vanuit praktisch oogpunt ook mee, het schijnt dat ze in Frankrijk ondanks het warme weer net als hier met regelmaat kleren dragen, dus weer geen opvallende keus. Oké, ik ben een beetje weird als het aankomt op schrijfgerei en neem daarom mijn eigen pen en agenda mee. Die laatste is voornamelijk voor het idee, het lijkt mij sterk dat ik hem daar ineens wel ga gebruiken. Er is eigenlijk maar één item wat voor mij echt onmisbaar is: mijn creditcard.

The best things in life are..
Dit klinkt nogal banaal, maar dat is de achterliggende gedachte zeker niet. Net als alle exchangers ga ik voor een fantastische ervaring en wil ik zo veel mogelijk mooie dingen doen. Realiteit is dat ‘the best things in life’ meestal niet free zijn. Maar goed, daardoor waardeer je ze des te meer. Ik ben geen ‘had ik maar-type’ en wil op mijn vijftigste dan ook zeker terugkijken op het komende halfjaar en denken: ‘Ja, ik heb echt alles eruit gehaald wat er in zat’. Dus Parijs: Ik ben onderweg, met een big smile én mijn creditcard!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.