Blog

De Koffer van.. Dominique

Je koffer pakken voor een half jaar studeren of stage lopen in het buitenland: een behoorlijke uitdaging! En dan moet het internationale avontuur nog gaan beginnen.. Wat laat je thuis en wat is écht onmisbaar? In deze rubriek vragen we communicatiestudenten wat zij in hun koffer stoppen. In deze editie vertelt Dominique Proksch over haar aanstaande reis naar Londen. 

imageMijn koffer zit overladen vol aan kleding. Vijf maanden weg van mijn eigen kast doet een beetje pijn in mijn hart, daarom wil ik het liefste alles meenemen. Ik wil natuurlijk niet op zoek zijn naar een shirtje en erachter komen dat ik het in Nederland heb laten liggen. Ook heb ik spullen bij die mij rain proof maken. Misschien is het een fabel, maar ik wil voorbereid zijn op het natte weer in de wereldstad. Daarnaast mogen foto’s van mijn lieve vrienden, familie en vriendje absoluut niet ontbreken. Ik weet zeker dat ik vaak aan thuis ga denken en de foto’s helpen mij daar een handje bij. Tenslotte mag mijn fotocamera niet vergeten worden, want ik wil al mijn avonturen in Londen kunnen vastleggen.

IMG_1796West End Musicals..
Ik heb veel verwachtingen van mijn tijd in Londen. Ik verwacht mijn Engels te verbeteren, mezelf beter in nieuwe situaties te kunnen redden en beter voor mezelf leren op te komen. Ik verwacht dat ik na mijn verblijf in Londen alle West End musicals heb gezien en mijn passie voor theater met andere mensen uit Londen heb gedeeld. Ik verwacht dat ik zelfstandiger ben geworden, minder wereldvreemd en bovenal een stuk volwassener door alle ervaringen die ik heb gekregen in Londen. Ik vind het spannend, maar ik kan niet wachten om het avontuur aan te gaan.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.