Blog

Compliment aan Jente en Manon

Een klein compliment kan van grote waarde zijn en dat is dan ook de reden dat Hogeschool Rotterdam graag een complimentenkaartje op de post doet naar mensen die een waardevolle bijdrage leveren aan de school. Deze keer ontvingen Jente Lammerts en Manon Scheffers een mooi compliment naar aanleiding van hun assistentie tijdens de introductiedag van de eerstejaars communicatie studenten. 

Door: Tessa Baauw

Jente en Manon hebben samen met Femme van der Kolk en Natascha Leenstra de hele organisatie op zich genomen. Het regelen van de catering, de stormbaan, de spellen en het maken van de plattegronden waren enkele van de ondernomen stappen die de introductiedag tot een groot succes hebben gemaakt.

Ze werken hard, zijn creatief en altijd bereid om mee te denken. Kortom: een echte toevoeging aan de opleiding communicatie. Na de introductieweek hadden Jente en Manon al veel bedankjes en waardering ontvangen van de docenten, maar ze waren toch nog verrast toen het kaartje in de bus lag. ”Ik vond het echt heel erg leuk om het compliment te ontvangen. Het is fijn om te weten dat er aan je wordt gedacht,” vertelde Jente. ”De extra waardering is heel fijn,” voegde Manon eraan toe.

Een handgeschreven kaartje met een compliment is persoonlijk en iets wat je niet snel zult vergeten. Ik vroeg Jente en Manon wat ze van het complimenteninitiatief vinden en ze waren het eens: het is een mooie traditie die zeker voort moet blijven bestaan.

Reacties

Leuk stukje! Verdiend!

3 jaar geleden geplaatst

Mooi artikel Tessa! 😊

3 jaar geleden geplaatst

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.