Blog

Binnenkijken bij – Kelly van den Berg

Being a Valenciana, dat wilde Kelly van den Berg weleens ervaren. Het laatste half jaar verbleef ze in dit warme oord voor haar minor. Een te gekke ervaring vindt ze zelf. Vandaag kijken we even bij haar binnen. In haar nieuwe appartement overigens. Want aan dat eerste zat wel een luchtje…..

Wat een bizar mooie en chaotische tijd is het geweest. Bovenstaande foto heb ik genomen in mijn ‘nieuwe’ appartement in de buurt van Ciudad de las artes y las Ciencias. Het schilderij heb ik vorig jaar van mijn vriendinnen voor mijn verjaardag gekregen, maar ik was elke keer te lui om er een lijst voor te kopen. Op een Spaanse website heb ik een lijst kunnen vinden met precies de goeie maten en hij hangt, eindelijk!
Ik moet ‘nieuwe’ zeggen omdat ik ben veranderd van appartement. Ik heb mijn appartement van de zomer gehuurd via de website spotahome. Via deze site kan je je appartement huren zonder dat je er zelf naar toe moet om te kijken. Zij maken de foto’s en filmpjes voor je. Klinkt ideaal maar in werkelijkheid is het zo mooi allemaal niet. Je hebt natuurlijk geen idee wie (of wat) er in het appartement zit wanneer je aankomt. Bij mij was dit een onbeschoft stel met een hond die in mijn kamer plaste. Ik vind dieren fantastisch, maar dit gaat ook mij een beetje te ver.

Polaroidcollectie
Ik heb het ‘in de koffer van’ al een keer gehad over mijn polaroidcollectie. In deze, helaas iets onduidelijke foto, kan je zien dat ook die ‘hangen’. In een knutselwinkel heb ik een dun touw gekocht met kleine knijpertjes en hier kaarten met daar tussendoor polaroids gehangen. Misschien een idee als je zelf ook polaroids hebt en niet precies weet waar of hoe je ze op moet hangen? Anyhow, mijn bed staat hiertegenover en als ik lekker met mijn laptop op bed zit, kan ik mijn collectie dus gemakkelijk zien. Hieronder een foto voor de sfeerimpressie.

 

In de krant
Wanneer je in Spanje woont, is het best belangrijk dat je de taal een beetje spreekt. Zo probeerde ik minstens 1 keer per week een Spaans krantje te lezen. De onderstaande foto is van Levante, een lokale krant waar ik heel toevallig zelf op de voorpagina sta (ik en talloze andere vrouwen). Dit was voor een business event voor toonaangevende vrouwen in de bedrijfswereld dat elk jaar wordt gehouden in een van de mooiste hotels van Valencia. Vooral leuk om aan je ouders te vertellen. Pap, mam, ik zit slechts twee maanden in een andere stad in het buitenland en maak nu al de voorpagina!

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.