Blog

Binnenkijken bij – Isabella Legebeke

In september 2017 vetrok Isabella Legebeke naar Londen. Haar minor zit er inmiddels op, maar ze kan terugkijken op een fantastische tijd. ‘Time flies when you’re having fun’, zegt ze zelf. Een stad vol verrassingen. Van wereldstreetfood tot de meest uiteenlopende art galleries, een stad met oude en moderne architectuur. Elke dag voelt als een nieuw avontuur. Vandaag mogen we even bij haar binnenkijken….

MEET ME IN TOOTING – ZONE 3 – It’s the Londoner life
Het was een hele klus om een redelijke kamer te vinden omdat Londen gewoon heel erg duur is (lees: eigenlijk onbetaalbaar voor mijn karige studentenbudget). Maar gelukkig heb ik uiteindelijk wel wat gevonden…
Zo woonde ik in Tooting (Zuid Londen) in een typisch Engels huisje. Het is een multiculturele wijk met weinig (tot geen) toeristen, vol met pubs en cafés, winkels etc. Ik voelde me er eigenlijk wel snel op mijn gemak omdat het rustiger is vergeleken met zone 1 en zone 2 (de centrale wijken). Je ziet hier een foto van mijn kamer. Ik had niet echt veel nieuws voor mijn kamer aangeschaft omdat ik er maar voor een korte periode zou zijn. Echt decoratief is het dus niet, haha.  Maar wat ik wel heel bijzonder vind is dat mijn kamer in vergelijking met die in Nederland echt heel klein is!

 

THE BEATLES MUG
Iedereen kent ze wel, de iconen van de rock- en popmuziek van 1960-1970… Ze zijn een van mijn favorieten en hebben mij dagelijks inspiratie gegeven.  Deze mok heb ik gekocht in The Beatles Shop bij Abbey Road. Elke ochtend een vast ritueel: een lekker kopje koffie uit deze lovely mok. Genieten dus.

 

LONDON EVENING STANDARD
Dan mijn laatste foto. Bovenop mijn bureautje ligt een stapeltje van de London Evening Standard. Dat is eigenlijk een soort ‘Metro’ (krant) maar dan van Londen. Deze krant pakte ik elke avond als ik de metro uitstapte om het nieuws nog een beetje te volgen aangezien ik Londen geen tv had. Bij de krant zit ook altijd een magazine (Evening Standard) en de editie op de foto is heel speciaal. Ik heb namelijk meegewerkt aan de fotoshoot van de Theater Awards in Londen. Om precies te zijn in Theatre Drury Lane bij Covent Garden op zondag 3 december. Heel uniek en typisch iets voor Londen.


 

Reacties

Wat een geweldige ervaring om via studie aan de university of Arts and Communication in London ondergedompeld te worden in cultuurstad London met al die geweldige musea en theaters! Communication of the Arts ten top👌🏻 Mr.Dr. Emese von Bóné Assistant Professor Arts,Law&History Erasmus School of Law Erasmus University Rotterdam

4 jaar geleden geplaatst

<3 <3

5 jaar geleden geplaatst

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.