Blog

Binnenkijken bij – Elias Doelman

Paris is always a good idea. Zo dacht ook Elias Doelman, toen hij besloot zijn minor in de Franse hoofdstad te gaan volgen. En hij voelt zich inmiddels een echte Parisien. Helaas zit het er alweer bijna op, maar hij geeft ons nog wel een inkijkje zijn luxe appartement.

 

“Ik volg nu al meer dan 4 maanden de master ‘Luxury Brand Communications and Marketing’ in Parijs en ik voel mij hier helemaal thuis. Met het vinden van woonruimte heb ik ontzettend geluk gehad, dit appartementje kwam letterlijk aangewaaid. Fijn is dat het echt een appartement is en geen studio, dus badkamers, (woon)keuken en slaapkamer zijn allemaal apart. Luxe, maar daartegenover staat wel dat het niet de beste buurt is.”

Een kunstproject aan de muur
“Zoals je wellicht kan vermoeden door de foto’s, zit de eigenlijke bewoonster van het appartement op de kunstacademie, de muren zijn in feite een kunstproject geworden. Ik heb het maar laten hangen, het is altijd leuk om weer iets nieuws te ontdekken tussen alle foto’s en teksten.”

Frans balkonnetje
“Iets wat ik thuis niet had, maar waar ik nu niet meer zonder kan is heel cliché: mijn Franse balkonnetje, met bijbehorende luiken. Het geeft een ontzettend vrij gevoel. ‘s Zomers staan de deuren wijd open om de zon binnen te laten, ‘s nachts gaan de luiken dicht en hoor je niets meer van de menigte om je heen. Perfect om helemaal onderdeel van de stad te zijn of juist lekker alleen te zijn als je de  drukte even zat bent.”

 

 

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.