Blog

Big Five – upcoming events voor goede doelen

De komende tijd vindt er een aantal leuke evenementen plaats voor goede doelen, die studenten van Hogeschool Rotterdam bij de opleiding Communicatie hebben georganiseerd. Deze mag je zeker niet missen! Hierbij vijf events op een rijtje:

1. Benefietdiner Voedselbank
BLINK events organiseert het evenement ‘Eten voor Rotterdam’ op maandagavond 1 april bij Grand Café de Dijk bij Oostplein! Dit benefietdiner staat compleet in het teken van Rotterdam en de Voedselbank. Voor €25,- krijg je een driegangendiner en de hele avond vermaak. Daarnaast maak je kans op mooie Rotterdamse prijzen van onder andere Cityshapes en verschillende Rotterdamse ondernemers uit de Markthal wanneer u deelneemt aan de gezellige activiteiten op de avond zelf.  Wacht dus niet langer en schrijf je hier in!

Afbeelding kan het volgende bevatten: wolkenkrabber, wolk, lucht, oceaan, tekst en buiten

2. Een warm hart voor Sophia
Dare 4 You presenteert: ‘Een warm hart voor Sophia.’ Bij dit evenement is het doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Sophia Kinderziekenhuis. Het programma van de dag bestaat uit Yoga-activiteiten, een lekkere lunch en een loterij. Het evenement vindt plaats op zondag 7 april bij Yoga met LEF in Rotterdam en kost 25 euro per persoon. Kun je niet wachten op een lekker ontspannen dagje en wil je daarbij gelijk iets doen voor het goede doel? Schrijf je dan hier in!

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en tekst

3. Pipa Pannekoekendag
Op zaterdag 6 april organiseert Eventure HR het evenement Pipa Pannekoekendag. Dit evenement vindt plaats in Barendrecht op een voetbalvereniging, genaamd v.v. Smitshoek. Er worden pannenkoeken en spelkaarten verkocht, waarvan alle opbrengst naar Pipa gaat. Dit is een plaatselijke stichting, die tijdelijke opvang biedt aan kinderen die hier behoefte aan hebben. We zijn ervan overtuigd dat #PipaDag een ontzettend leuke en gezellige dag gaat worden! Kom je ook een pannenkoek mee-eten?

4. Born 2 be a star
Op 27 maart organiseert HORO Events Born to be a star in het Wijkgebouw in Oud-Charlois. Het evenement is bedoeld voor kinderen tussen de 9 en 13 jaar oud, dus laat het vooral weten aan de mensen (met kinderen) om je heen! De deelnemers gaan de iconische videoclip van Thriller namaken en het evenement is helemaal gratis. HORO Events werkt samen met het talentontwikkelingstraject Drums in de Wijk. Inschrijven kan je hier doen!

5. The Story Behind
Op 14 april vanaf 12 uur organiseert ART4U het evenement The Story Behind. Het vindt plaats in Gouda bij het Arti Legi tijdens een open atelier, waaraan een tentoonstelling van de schilder Niek van der Plas gekoppeld is. Tijdens het open atelier zal The Story Behind een extra lading geven aan zijn kunstwerken, omdat deze schilderijen voor bepaalde verhalen zorgen die mensen daar ter plekke in groepsverband mogen verzinnen. Hierbij zullen sessies van 30 minuten ingelast worden en zullen de verzonnen verhalen aan Niek van der Plas gepitcht worden. Het beste verhaal wint en daarna wordt het daadwerkelijke verhaal onthuld.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.