Blog

Welke #GIRLBOSS wil jij zien spreken?

Geïnspireerd op het boek #GIRLBOSS van Sophia Amoruso, zetten Bibliotheek Rotterdam en Hogeschool Rotterdam tweemaandelijks een ambitieuze vrouw in de spotlights in de theaterserie #Girlboss.

Rotterdam is een ondernemersstad. Het aantal ondernemingen zit de afgelopen vijf jaar in de lift. En waar we voorheen mannen aan het roer zagen staan, zien we tegenwoordig steeds meer zogenoemde girlbosses. Deze girlbosses inspireren jonge, vrouwelijke professionals in spé om later ook een girlboss te worden: een vrouw die weet wat ze wil, ondernemend en nieuwsgierig is en durft te falen zonder haar einddoel uit het oog te verliezen. Maar girlboss word je niet zomaar. Tijdens de nieuwe theaterserie #Girlboss vertellen vijf verschillende girlbosses hun levensverhalen. Alles wordt besproken, zodat ook jij wordt geïnspireerd en gemotiveerd om te doen wat je écht wil en je doel te bereiken. En het mooie is: opleiding Communicatie stelt iedere inspiratiesessie 25 gratis kaartjes beschikbaar voor studenten (ja, ook de mannelijke studenten zijn welkom ;-)) die zich maar al te graag willen laten inspireren!

Wie is jouw favoriete girlboss?
Vol enthousiasme wordt er dan ook alweer gewerkt aan de theaterserie van 2018. Om het programma zo goed mogelijk af te stemmen op jouw interesses willen we je vragen om (uiterlijk vrijdag 3 november) via dit formulier je top 3 door te geven van inspirerende girlbosses van wie jij graag haar levensverhaal en learnings zou willen horen. Wie weet zie je haar dan wel tijdens één van de sessies terug!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.