Blog

Voice in 99 woorden

99 woorden. Yep, dat is slechts een alinea. In deze rubriek dagen wij communicatieprofessionals uit om in exact 99 woorden de kern van een (technologische) innovatie, een inspirerend artikel of een belangrijke gebeurtenis toe te lichten. Dit keer bespreekt Axel van Pamelen het fenomeen Voice.

Door: Axel van Pamelen

“Hey Siri” of “Hey Alexa” zijn zinnen die iedereen wel eens heeft uitgesproken. Sinds 2011 is voice besturing gigantisch gegroeid en er bestaat een kans dat je in de toekomst hoogstwaarschijnlijk tegen je koelkast aan staat te lullen. Deze trend is nog niet heel groot maar spreken zou zomaar het nieuwe typen kunnen worden volgens Dennis Peters. Voice marketing is erg actueel en de technologie nog niet volledig ontwikkeld voor gebruik. Maar hoe tof zou het zijn als je spraakgestuurde, interactieve ads zou kunnen integreren voor consumenten? Of denk je dat het heel irritant zal zijn? Wat denk jij?

Meer lezen over voice en praktische tips erover nodig? Check dit artikel dan op Frankwatching:


Heb jij een interessante innovatie waar je blij van wordt en vind je het tof je visie daarover te delen? Schroom dan niet en mail naar info@smartconnecting.nl of houaa@hr.nl

 

 

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.