Blog

Uitgelicht – RDM Centre Of Expertise

Onze vloggers Ruby Dijkshoorn en Elise de Gier hebben er acht hele mooie weken opzitten. Iedere dinsdag trokken ze naar de overkant van de Maas, naar het RDM-terrein. Een plek waar je misschien niet heel snel komt, maar tijdens de laatste periode van het eerste jaar was het die dinsdag even de thuisbasis van alle studenten uit jaar 1.  En dat hebben we geweten. Dat werken op locatie leverde de nodige inspiratie. Ruby en Elise maakten er een mooie vlog van.

Door: Ruby Dijkshoorn en Elise de Gier 

“In ons laatste project  hebben we een online magazine gemaakt voor onze opdrachtgever RDM Centre Of Expertise. We hebben ‘the making of’ van ons magazine gevlogd. De vlog is dan ook terug te zien in ons online magazine, zodat de lezers het proces kunnen beleven.

Op dinsdag 12 juni hebben wij ons magazine gepresenteerd voor de klas. Van de vijf groepen zijn we als eerste geëindigd met een 9.0 als eindcijfer. Dit betekent dat we door zijn naar de finale! Uit alle 7 klassen zijn winnaars geselecteerd en hieruit wordt een winnaar gekozen door de opdrachtgever, RDM Centre Of Expertise. Het winnende magazine wordt gepubliceerd door de RDM-campus én de winnaars krijgen een prijs. Deze prijs is nog niet bekend. Dit zou natuurlijk een leuke afsluiter van het jaar zijn! We will see..!”

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.