Blog

THE STORY BEHIND… RESTAURANT DUMBO

Hoe tof zou het zijn als er een rebels, origineel, vrolijk, modern én artistiek restaurant zou openen in het kloppende hart van Rotterdam? Oh wacht… that just happened! Restaurant Dumbo is kort geleden geland op de Hoogstraat 44A en zij zijn precies wat hierboven wordt omschreven!

Door: Eva de Klerk

De ster van het circus
Het concept is verfrissend. Zoals zij zelf zeggen: “Dumbo is een street chique restaurant met heerlijk eten zonder hartslag”. Als je denkt dat plant-based gerechten stoppen na broccoli en aardappel met wortels, heb je nog niet het genoegen gehad om plaats te nemen bij Dumbo voor één van de vele culinaire, maar vooral creatieve gerechten.
Net als het concept zelf, zijn de inspiratiebronnen ook bijzonder en allesbehalve standaard. Zo is Dumbo vernoemd naar het voormalig industriegebied in New York, eveneens een hotspot onder kunstenaars. Daarnaast hebben de breinen achter dit nieuwe restaurant ook een bron van inspiratie gevonden in, zoals de naam al een beetje verraadt, het verhaal van het magische olifantje Dumbo. Het aparte karakter van Dumbo komt volledig tot zijn recht in deze nieuwe hotspot!

Live a little
Van Bloody Beetroots tot Caribbean Cornival en van Crispy Oesterzwam tot Banana Bread. Je kunt het er allemaal vinden. Als je nu geen idee hebt wat je je hierbij moet voorstellen, kan ik je vertellen dat het écht de moeite waard is om eens een kijkje te gaan nemen. Je kunt er terecht voor diners van dinsdag- tot en met zondagavond. Bereid je voor op een open, ontspannen en gezellige sfeer met een modern interieur. En wanneer je denkt dat het niet beter kan: de medewerkers zijn ook nog eens heel relaxt.

Grand opening!
Hoewel de deuren van Dumbo al even open staan voor gasten, zit de grand opening er nog aan te komen. Vrijdag 31 mei is de dag. Zo wordt deze opening niet alleen ‘grand’ genoemd, maar is hij ook echt Grand. De welbekende dj Vato Gonzalez zal zorgen voor wat fijne dansplaatjes en zal er zeker geen tekort zijn aan hapjes en drankjes.

Mocht dit hele verhaal je interesse hebben aangewakkerd (het kan ook bijna niet anders hè), dan kun je hier nog eens een kijkje nemen of eh.. gaat het zien en proeven aan de Hoogstraat!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.