Blog

The Big Five – Best gelezen blogs van februari

Het is voorjaarsvakantie. Tijd om te shoppen, bingewatchen én lezen. De afgelopen weken is er veel moois en interessants geschreven op Smart Connecting. Omdat we nu ruim de tijd hebben om lekker met een laptop op de bank te vallen, sommen we hierbij op: de Big Five best gelezen blogs van Februari: 

1. Ondertussen – is Rachid Wilders al voorbij
God bless the Netherlands! Student Rachid vertelt hoe zijn familie, in het bijzonder zijn vader, reageert op brute uitspraken van Wilders en hoe hijzelf een ander plan trekt.

2. De Dag van Social Today
Docente Kim Stolk bezocht het bomvolle, maar reuze interessante event Social Today. Voor Smart Connecting zette zij de drie grootste learnings van die dag op een rij; learnings met betrekking tot contentstrategie- en creatie.

3. Smart Thing – Kamergotchi
En ineens zaten we allemaal naar een ei te kijken op onze mobiel, waar vervolgens een willekeurige lijsttrekker uit floepte. Met dank aan Arjen Lubach. Student Rob vertelt waarom dit zo’n briljante zet is van hem.

4. Edutopper – Rally voor Congo
Een ontzettend tevreden opdrachtgever en een hele trotse docent. De zeer enthousiaste tweedejaars studenten organiseerden een rally, waarmee ze geld inzamelden voor weeskinderen in Congo. En of dat is gelukt. Er werd maar liefst €4250 opgehaald!

5. De 3 R’dammertjes – bijzondere standbeelden
Als je goed om je heen kijkt barst Rotterdam van de interessante standbeelden en kunst op straat. Docent Taco ten Dam zet drie standbeelden van topsporters op een rij en onderbouwt waarom juist deze personen in beeld zijn gegoten.

Beeld: Laura Buijtendijk 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.