Blog

SMART Playlist – Seizoen 2, aflevering 6

Joshua van Meuwen is naast communicatiestudent ook radio-dj, en dus is hij ook graag bezig met muziek. Van pop tot dance en van alternative tot hiphop: zijn muzieksmaak is ontzettend breed. Maar hoe zit het met de andere studenten in zijn omgeving? Voor de SMART Playlist gaat hij kriskras door de opleiding Communicatie om op zoek te gaan naar de echte muziekfreaks, om vervolgens hun favoriete liedjes in een speciale playlist te stoppen. 

Voor deze laatste aflevering van het seizoen gooit echter Joshua de voeten omhoog en blikt hij alvast vooruit op de zomer. Want bij een zonnige vakantie hoort uiteraard een goede soundtrack, dus naar welke liedjes moet je nou écht luisteren in de zomer? Welke tracks geven Joshua dat pure zomergevoel? Je hoort het hier!

Ben jij nou ook benieuwd naar de SMART Playlist? Check de volledige lijst dan hieronder en abonneer meteen! En als jij nou ook iets toe wil voegen, mail dan naar 0966543@hr.nl met als onderwerp ‘SMART Playlist’! Joshua gaat in ieder geval op een welverdiende vakantie, volgend schooljaar is de SMART Playlist weer terug! 

 

(oh, en als je naar de playlist wil luisteren, klik dan even hier!)  

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.