Blog

Nieuw hier? Welkom!

Juli en augustus waren natuurlijk niet om door te komen… Maar nu is het zover: het nieuwe studiejaar start! Wordt dit jouw eerste jaar bij de opleiding Communicatie van de Hogeschool Rotterdam? Hartelijk welkom! Goeie keuze hoor! Lees snel door, want dit bericht is voor jou.

Je hebt smartconnecting.nl gevonden. Nu kan er niets meer misgaan! Dit is hét platform van onze opleiding. We bloggen, vloggen, leggen verbindingen tussen de collegezalen, de beroepspraktijk, professionals in en buiten school en iedereen met goede, vernieuwende ideeën. Houd deze plek dus in de gaten. En blijf op de hoogte.

Meedoen is winnen
Vraagje: doe je mee? Af en toe een stukje schrijven, foto’s schieten, een vlog maken over wat jou bezighoudt?* (*omcirkel wat bij jou past). Je bent welkom bij ons redactieteam. Train je meteen superhandige skills en je bouwt aan je portfolio en netwerk. Mail ons als de sodemieter als je wat meer info wil: info@smartconnecting.nl.

Smart Connectors be like…
Jezelf meteen op de kaart zetten? In de introductieweek krijg je die kans. Op donderdag 1 september ga je in teams de stad in, schiet je foto’s en maak je daarvan originele memes met als thema ‘Smart Connectors be like…’ De beste memes vallen natuurlijk in de prijzen en komen op dit platform!

Ehm… smart connector? Ja, zo noemen wij communicatieprofessionals op onze opleiding. De komende vier jaar ontwikkel je jezelf tot ‘Smart Connector’: iemand die slimme verbindingen legt tussen organisaties, mensen, ideeën, producten, initiatieven.

Voorbeeld meme? Zoiets dus:

2016-0823 Nieuwe studenten
Goed, we zijn benieuwd naar jouw inzending. Een mooie tijd en tot snel in college!

De redactie van smartconnecting.nl

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.