Blog

Naomi hoort nu bij het meubilair #4

Het einde van de stageperiode van Naomi is bijna in zicht. En hoewel een half jaar vooraf heel lang lijkt, kan ze zich bijna niet voorstellen dat ze nu al bijna twintig weken onderdeel is van het marketingteam bij de Bommel Meubelen. De afgelopen weken stonden, zoals in de vorige blog te lezen was, in het teken van de livegang van de nieuwe website én van de daarbij horende winactie. In deze op één na laatste column lees je alle ins en outs van deze leuke periode!

Door: Naomi Huisman

Livegang van de nieuwe website
Eindelijk was het zover, de livegang van de nieuwe website. Een dag waar de hele marketingafdeling maanden naar uit heeft gekeken. Dinsdagochtend 10 mei werd de champagne ontkurkt, de partypoppers ontpopt en de heerlijke slagroomtaart aangesneden. Het was tijd voor feest!

Terwijl de confetti om mijn oren vloog besefte ik me dat dit toch wel de leukere dingen zijn van het ‘werkleven’. Vooraf een hoofddoel opstellen, het grote project aangaan, tussentijds de doelen aanscherpen en uiteindelijk het fantastische eindresultaat met elkaar vieren. Hoewel mijn aandeel als stagiaire minder groot was dan die van een ander, heb ik ook mijn bijdrage kunnen leveren en het is enorm leuk om te zien dat mijn ideeën ook gedeeltelijk in het eindresultaat zijn verwerkt!

Lancering van de winactie
De livegang van deze nieuwe website betekent ook de lancering van de grootste winactie ooit. De winactie waar ik de afgelopen maanden het concept voor heb bedacht én uitgewerkt. Supertof dat dit nu online staat en gedeeld wordt met alle volgers. De content die ik zelf heb gemaakt zie ik voorbijkomen en ik hoor dat anderen in mijn omgeving ermee bezig zijn. Op het moment van schrijven, is het een aantal dagen na livegang en er zijn nu al meer dan 800 aanmeldingen voor de actie! Dat belooft een succes te worden.

Wil jij nou ook meedoen met deze leuke winactie? Dat kan natuurlijk! Meld je aan en wie weet win jij een gratis interieur t.w.v. €5.000 (!). Neem een kijkje op de webpagina, volg de stappen & maak kans op deze megaprijs!

 ‘’Ik vind mijn stageperiode bij de Bommel Meubelen tot nu toe enorm leuk, gezellig en heel veelzijdig. Als stagiaire heb ik al van veel verschillende werkzaamheden iets mee mogen krijgen en dat maakt deze periode juist heel leerzaam!’’


Wil jij mijn plekje overnemen?
Spreken mijn blogs en de verhalen over deze stage je aan? De Bommel Meubelen is ook voor het volgende schooljaar op zoek naar een enthousiaste stagiair voor de marketingafdeling! Vind jij het net als ik, leuk om teksten te schrijven, creatief mee te denken en wil jij bijdragen aan een fantastische groei op online marketing gebied? Bekijk dan vacature en solliciteer direct!


Heb je vragen? Neem een kijkje op de website of stuur me een berichtje via 0990616@hr.nl of via Teams!

Reacties

Mooi om die successen te vieren!

2 jaar geleden geplaatst

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.