Blog

Meld je aan! Gastcollege Inhaken

Jawel, het is zover! Op donderdag 12 mei organiseert Smart Connecting het eerste, niet te missen gastcollege! We zijn trots dat we mogen aftrappen met de enige, echte Inhaak Koning van Nederland. Misschien ken je hem in zijn rol als grappigste Twitteraar, misschien van het tv-programma Padoem Patsss of misschien óók van zijn hilarische posts op Instagram. Jordi-van-de-BovenkampJordi van de Bovenkamp (ook wel: JOR_ID), Creative Director bij Boomerang Create, is de eerste gastspreker die een tof college gaat geven over het creëren van online content. De focus zal vooral liggen op (jawel..): inhaken. Hier wil je dus bij zijn!

Voor zijn werk houdt Jordi zich dagelijks bezig met het creëren van leuke, grappige en interessante content voor de meest uiteenlopende merken. Het is niet alleen zijn werk, maar ook zijn passie. In zijn college van exact 140 slides vertelt Jordi ons van de hoed en de rand van het reclamevak, over contentcreatie en inhaken. Kortom: superleerzaam, maar we vermoeden dat er óók een heel dikke knipoog in zal zitten.

Ben jij erbij op 12 mei? Meld je aan door “Ja, ik haak aan!” te mailen naar info@smartconnecting.nl.

Datum: donderdag 12 mei
Inloop: 15:00 uur
Start: 15:30 uur
Locatie: Wijnhaven 107, lokaal H2.204

Reacties

[…] Gastcollege Jordi van de Bovenkamp – 12 mei – Hogeschool Rotterdam Yes! Jawel, het is zover! Op donderdag 12 mei organiseert Smart Connecting het eerste, niet te missen gastcollege! We zijn trots dat we mogen aftrappen met de enige, echte Inhaak Koning van Nederland.  Jordi van de Bovenkamp (ook wel: JOR_ID), Creative Director bij Boomerang Create, is de eerste gastspreker die een tof college gaat geven over het creëren van online content. De focus zal vooral liggen op (jawel..): inhaken. Hier wil je dus bij zijn! […]

8 jaar geleden geplaatst

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.