Blog

Insta ART – Marcel Moonen

TADA. Nieuwe rubriek! Hier zetten we alle spotlights op een van onze volgers op Instagram. Redactielid Gracia Lam gaat op zoek naar inspirerende Rotterdamse foto’s. Beelden die verbinden en die het meer dan waard zijn om eens extra in het zonnetje gezet te worden. Haar eerste oog viel op fotograaf Marcel Moonen. Een amateurfotograaf met een wel hele professionele inslag. “Een uit de hand gelopen hobby,” noemt ie het zelf.

Door: Gracia Lam

De afgelopen weken stonden in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen en  daarom organiseerde gemeente Rotterdam een Instawalk door het stadhuis. Ooit gehoord van een Instawalk? Je maakt dan onder begeleiding een wandeling op een plek die belangrijk is voor de organisatie of een merk. Vaak plekken waar je anders nooit komt. De wandelende bezoeker krijgt de mogelijkheid om het perfecte Instagramplaatje te vangen.

Eén van de deelnemers was Marcel Moonen, een pro/hobby/amateurfotograaf en – in het dagelijkse leven – Site Inspector bij KPN/Reggefiber. Hij heeft de Instawalk zonder twijfel Instagramwaardig afgerond.

Op zijn Instagramaccount –  @marcel_moonen – vind je nog veel meer moois van Rotterdam. Daarbovenop verwerkt hij ook nog eens heel subtiel medewandelaars en mensen in zijn foto’s die niets door lijken te hebben. Vooral volgen dus!’

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.