Blog

Insta ART- Gino Wong

In deze rubriek gaat redactielid Gracia Lam gaat op zoek naar inspirerende Rotterdamse foto’s van een bekend of onbekend Instagram account. Beelden die verbinden en die het meer dan waard zijn om eens extra in het zonnetje gezet te worden. En ja, om Gino Wong kan je dan niet heen! Portretfotografie op zijn best!

Door: Gracia Lam

Je zou zeggen dat een verslaving misschien niet al te goed voor je is, maar dat is in dit geval totaal anders. Er bestaat haast geen betere. Gino Wong is al 15 jaar verslaafd aan fotografie, zegt hij zelf. Wat hij laat uitblinken op zijn Instagram-account zijn juist de personen die in het dagelijks leven voor de meeste mensen bijna niet of nooit opvallen. Een foto kan nog zo mooi zijn, maar helaas is het verhaal achter het plaatje niet altijd rozengeur en maneschijn. Maar hoe rauwer, hoe beter. En dat is precies wat Gino laat zien. Hij gaat door het leven als web specialist bij een online vastgoed marketingbureau met een passie voor straatfotografie.

Volg je zijn Instagram al? Anders moet je dit snel even doen! @dgtl.photography

Dit is overigens de laatste bijdrage van Gracia. Mocht je het leuk vinden om deze rubriek op te pakken, stuur ons even een berichtje: info@smartconnecting.nl of houaa@hr.nl

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.