Blog

INSTA ART – @caveman010

In deze rubriek gaan we opzoek naar inspirerende Rotterdamse foto’s van een bekend of onbekend Instagram kanaal. Beelden die verbinden en die het meer dan waard zijn om eens extra in het zonnetje gezet te worden. Deze keer kijken we naar een nogal alternatief, maar erg fotogeniek Instagram kanaal, namelijk die van Caveman010.

Patrick is de beheerder van het account @caveman010 en is bekend van het programma The Rotterdam Project. In dit programma, gepresenteerd door Beau van Erven Dorens, krijgen vijf daklozen een bedrag om ze weer op de been te helpen. Inmiddels is Patrick een ex-dakloze, maar door zijn verleden kent hij de stad Rotterdam als geen ander. De stad is eigenlijk als het ware zijn huis geweest.

Talent
Met een camera, die hij onder andere van het geld van het programma heeft aangeschaft, legt hij bijzondere en unieke beelden van de stad vast. Hij blijkt echt talent te hebben voor het fotograferen en hoopt later een professionele fotograaf te worden. Veel mensen op Instagram supporten Patrick en willen ook dat hij zijn beroep van fotografie kan gaan maken: ‘Mooi om Rotterdam zo door jouw lens te zien’. Door middel van het programma waar hij aan mee heeft gedaan en zijn verleden is deze gunfactor natuurlijk extra hoog.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.