Blog

In 99 woorden – Comfie with … AI

99 WOORDEN. YEP, DAT IS SLECHTS EEN ALINEA. IN DEZE RUBRIEK DAGEN WIJ COMMUNICATIEPROFESSIONALS UIT OM IN EXACT 99 WOORDEN DE KERN VAN EEN INSPIREREND ARTIKEL OF EEN BELANGRIJKE GEBEURTENIS TOE TE LICHTEN. DIT KEER EEN PODCAST OVER DE TOEKOMST VAN HET COMMUNICATIEVAK.

Door: Agaath Flikweert 

De podcast ‘Getting comfie with’ stond altijd al op mijn lijstje. En nu – met collega Marije Brom in de hoofdrol – is ie echt op nummer één belandt. Marije gaat in deze aflevering in op de rol van AI binnen het communicatievak.

“Communicatiemensen worden niet vervangen, hun taken verschuiven alleen.”

Ook al vind je het misschien wat te technisch, als communicatieprofessionals kunnen we echt niet meer om de inzet van data en AI heen. In zeg maar een half uur praat Marije je bij over wat dat nu echt betekent voor ons vak. En in welke deelgebieden we het tegenkomen. Met aandacht voor de menselijke perpectief. Aanrader!!!


Getting comfie with is de podcast voor en over communicatieprofessionals. ‘Comfie’ is een samentrekking van ‘communicatie’ en ‘koffie’. Precies wat er in deze podcast gebeurt: tijdens een kop koffie gaat Bianca Groot in gesprek met een communicatiemens met een goed verhaal. Van geschiedenis tot toekomstvisie, van advies tot anekdote, alles kan aan bod komen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.