Blog

Hoe is het met… Perry Pieëte?

Je hebt van die types waarvan je denkt: ‘Jou moet ik nog eens spreken!’ Van die types die toffe dingen lopen te zitten te doen (vrij naar Boddé & Van Luyn). Types die bij je in de klas hebben gezeten, types die je kent uit de media of viavia. Voor dat soort kleurrijke figuren hebben we een nieuwe rubriek op Smart Connecting: Hoe is het met…? En deze eerste keer vragen we ons af: hoe is het met… Perry Pieëte?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waaraan heb jij deze plek op smartconnecting.nl verdiend?
Ik heb communicatie gestudeerd samen met de redacteur van dit stuk. Ik ben afgestudeerd in het voorjaar van 2008.

Wat doe je nu?
Ik ben accountmanager bij NT Publishers. NT Publishers is een uitgeverij in de transport & logistiek, waarbij onze krant Nieuwsblad Transport in print en online, centraal staat.

Wat is het tofste dat je op professioneel vlak hebt meegemaakt?
Bij mijn eerste werkgever Broekman Logistics hebben we een Russische space shuttle (genaamd Buran) op de terminal overgeslagen. Tijdens dit project heb ik als woordvoerder van Broekman Logistics de halve nationale en internationale pers te woord mogen staan. Een uniek project!

Wat typeert jou als professional?
Daadkracht, humor en een iets te grote mond.

Wat zijn de mooiste plekken van Rotterdam voor jou?

  • Historisch Delfshaven, hier woon ik aan de Voorhaven.
  • Het Kasteel van Sparta, het mooiste stadion van Nederland.
  • De Van Brienenoordbrug, om het majestueuze uitzicht.

Welke materie van je studie gebruik je nog dagelijks?
Als adviseur en verkoper van marketingstrategieën en mediacampagnes ben ik elke dag met het vak communicatie bezig. Ik zit alleen nu niet in de uitvoerende kant, maar juist aan de andere kant van het bureau – als accountmanager.

Wat is jouw gouden tip voor studenten?
Zoveel mogelijk genieten! Het werkende leven is natuurlijk ook mooi, maar je studententijd is zó kort dat je er wel echt alles uit moet halen. Probeer wel af en toe wat studiepunten te verzamelen en aansprekende voldoendes te halen (liefst boven een 6,5).

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.