Blog

Hoe is het met – de voorbereidingen van het #trots event

Dit keer steken we de ‘Hoe is het met… ?’-rubriek in een ander jasje, namelijk ‘Hoe is het met de voorbereidingen van het #trots event? Aan het woord is organisator Marcel Verbakel.

Waar zouden we jou van kunnen kennen?
“Het zou kunnen dat je les van me hebt (gehad), mijn verhaal over blijven doorzetten en kansen zien om een baan te bemachtigen in Parijs. Daarnaast ben ik op vrijdagmiddag  vaak te vinden bij BAEK voor een borrel. En als je van goochelen houdt, zou je me ook kunnen kennen van mijn website of Facebook. Goochelen is echt mijn passie. Zo treed ik deze week op in Diergaarde Blijdorp.”

Hoe staat het ervoor met de organisatie van het #Trots-event?
“Heel goed, we zijn op dit moment bezig met de puntjes op de i te zetten. Het is een mooi programma geworden met leuke en interessante bijdragen van (oud-)studenten, docenten en praktijkpartners.”

Wie en wat kunnen we verwachten op het Maaspodium?
“Donderdagmiddag is 100% infotainment. Er zijn veel mooie, interessante verhalen over ons vakgebied, maar er is ook muziek, spoken word en film. Ik verheug me vooral op de Onderwijs Lama’s, waarbij docenten gaan strijden tegen studievereniging Wijsz. Ook het speciaal gecomponeerde #trots-lied, gezongen door huisband Osiris, zal memorabel zijn. Vooral ook, omdat de tekst is gebaseerd op de verhalen van de #trots-kaartjes die zijn ingeleverd door de studenten.”

Is er een onderdeel van de studie Communicatie dat we donderdag gaan terugzien?
“Natuurlijk! We staan onder meer stil bij de toekomst van het vakgebied en de rol daarbinnen van de communicatieprofessional. Hot topics, zoals influencer marketing en employer branding komen aan bod en er komen twee pareltjes voorbij vanuit het vak iLabs.”

Wat typeert dit evenement? Liefst in een paar oer-Rotterdamse woorden.
“Ik denk dan direct aan no-nonsens en snelheid. Verder is het eigenlijk helemaal niet Rotterdams om te vertellen waar je trots op bent. De reactie zou al snel ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ zijn.” 

Waarom moet iedereen naar dit evenement komen?
“Je kunt even achterover leunen en stilstaan. Oók bij je eigen #trots-moment. Daarnaast is het event om te leren, om je te laten inspireren en te netwerken voor een stage, afstuderen of een nieuwe uitdaging. En uiteraard ook om een borrel te drinken en te toosten op het 15-jarig bestaan van de opleiding met muziek van DJ Michael Calame!”

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.