Blog

Edutopper #34- De PRaalCAST

Hoe leuk! De podcast van PRaal, het bureau! Oftewel de Praalcast. Iedere week komen Rody Vlietland, Danielle Bogaard, Tim van Zanten en Danique Koekoek bijeen om de week eens door te spreken. En dat gaat niet over ditjes en datjes. Het gaat over deze coronatijd, het vaccin, tv-programma’s, dilemma’s maar vooral ook het vakgebied. Bij PRaal gaan ze geen onderwerp uit de weg. We krijgen een kijkje in de wereld van student. En die is veranderd, nogal veranderd. Hoe sta je dan in je studie? Hoe kijk je aan tegen tal van maatschappelijke issues en wat is de rol van communicatie daarbinnen?

Door: Agaath Flikweert 

Iedere donderdag kijk ik uit naar een nieuwe aflevering. Het zijn authentieke en eerlijke gesprekken. Professioneel ook! Voor mij als docent een mooie onderbreking van de dag. Om te weten wat er speelt. Het is een gesprek aan de ‘keukentafel’. Meningen worden gegeven en getoetst. Aan elkaar! En je verlaat het gesprek altijd weer een stukje wijzer dan je erin ging.

Rody, Danique, Danielle en Tim vormen samen het PRaal, het bureau en maken deel uit van de minor PR Creating Stories. Binnen de minor gaat het om het delen van verhalen. En hoe deze studenten daarin geslaagd zijn. Diepe buiging!

 


In deze rubriek delen we onze Edutoppers. Bijzondere projecten of resultaten van studenten waar we trots op zijn. Mocht je ook iets hebben om onder de aandacht te brengen, laat het ons even weten: info@smartconnecting.nl

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.