Blog

Doe je mee met SmartConnecting?

Als opleiding Communicatie hebben we een ambitie: studenten opleiden tot Smart Connectors. Met het platform ‘Smartconnecting’ geven we daar vorm aan. Door het delen van verhalen. Verhalen over onze opleiding, het vakgebied of Rotterdam. Verhalen die ons raken en verbinden. Het aankomende studiejaar is dat wellicht nog belangrijker dan ooit.  Omdat we elkaar veel minder op school treffen, is het des te belangrijker om van elkaar te weten wat ons bezighoudt, waar we warm voor lopen of wat ons juist tegenstaat. Altijd opbouwend ingestoken én vanuit enthousiasme gedreven.

Om dit platform vorm te geven zijn we ook dit jaar zijn we weer op zoek naar enthousiaste studenten die het leuk vinden om content te maken. Wat ons betreft dé mogelijkheid om je hierin verder te ontwikkelen. Naast het leveren van bijdragen aan het platform zelf, kan je er ook voor kiezen om deel te nemen in de redactie. Je zet dan veel meer de lijnen uit. En je houdt je bezig met het bedenken van nieuwe rubrieken en daarmee het optimaliseren van het platform.

Die bijdrage lever je niet voor niets. Je kan er studiepunten meer verdienen. Verder, zo is de ervaring van de studenten uit eerdere jaren, heeft het ook CV-technisch zijn voordelen. Het helpt je bij het vinden van een stageplek (je krijgt niet zomaar een stageplaats bij DE SPELD aangeboden ) of een baan.

Moet je dan heel goed kunnen schrijven of vloggen? Neeeeee, echt niet. Natuurlijk is het een voordeel. Maar je hoeft dus echt niet foutloos te schrijven. Jouw enthousiasme voor het platform, is voor ons het belangrijkste vertrekpunt.

Zou je het leuk vinden om je bij het Smartconnecting aan te sluiten? Of wil je eerst nog wat meer informatie? Laat het ons weten (info@smartconnecting.nl of houaa@hr.nl).

Tenslotte, Chayenne van Dam is een van onze contributors. Speciaal voor Smartconnecting maakte ze deze mooie vlog! Zodat je vast een indruk kan krijgen.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.