Blog

Deze week zijn wij even stil…

Vrijdag 6 mei kregen wij het verschrikkelijke bericht dat door een noodlottig ongeluk Esmee Bakema, student uit klas COV2A, is overleden. Esmee was 19 jaar.

Esmee zullen wij ons altijd herinneren als een zeer positieve, enthousiaste en sociale student. In de klas en in het leerteam zorgde zij voor gezelligheid en stond ze altijd klaar om andere studenten te helpen of feedback te geven. Gezelligheid, positiviteit en serieus met de studie bezig zijn, gingen bij Esmee samen. Vaak vroeg ze advies aan docenten en medestudenten om zich te blijven ontwikkelen. In haar connecting-document, dat ze net voor de vakantie inleverde, schreef ze nog dat ze best wel naar het buitenland wilde voor een minor, maar haar familie niet kan missen. Esmee was naast haar studie altijd druk bij Albert Heijn, hield van uitgaan en was vaak te vinden op de manege om haar eigen paard te verzorgen.

Vanaf maandag 09 mei tot en met vrijdag 13 mei zal er een lokaal op de derde etage zijn ingericht om persoonlijk stil te staan bij het overlijden van Esmee. Daar is gelegenheid om steun te betuigen.

Onze gedachten en ons medeleven gaan uit naar familie, vrienden en andere betrokkenen.

Opleiding Communicatie

Reacties

Rust zacht esmee! Heel veel sterkte voor de ouders, haar zus amber en opa en oma met dit grote verlies.

2 jaar geleden geplaatst

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.